Get our toolbar!
برای دسترسی آسان به امکانات
و
اخبار وب سایت لطفا نوار ابزار
  فوق را نصب نمائید

نمونه گواهینامه ای ایی سی

بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


  • Today Visit: 156
  • Yesterday Visit: 5194
  • Week Visit: 14164
  • Month Visit: 36618
  • Years Visit: 623328
  • Total Visit: 1817577


EUROPEAN  CERTIFICATION  GROUP
New Logo/ Trade Mark for European Certification Group

خوب و شیرین- تولید پایدار کاکائو

 خوب و شيرين  توليد پايدار كاكائواستانداردسازی از استمرار نوآوری ها در کشورهای تولید کننده پشتیبانی می کند.

یک کمیته کاری جدید در کمیته استانداردهای تولیدات غذایی و کشاورزی استاندارد آلمان (NALمسئول هماهنگ نمودن داده های کشور آلمان در زمینه استاندارد "کاکائو پایدار و قابلیت ردیابی آن" می باشد. در حال حاضر این استاندارد در حال تدوین در سطح اروپایی است و انتظار می رود به عنوان استاندارد ایزو نیز پذیرفته شود. هدف از این کار ایجاد فهرستی از الزامات استاندارد است که به شکل گسترده در جهان معتبر باشد، شرایط تولید کاکائو پایدار را تعیین کند، رشد کاکائو پایدار را ترویج و موفقیت طولانی مدت آنرا تضمین نماید، شرایط و حاصلخیزی را برای کشاورزان و کارمندان ارتقا داده و در انتها مانع از کار کودکان در این حوزه گردد. 

صنایع، مقامات دولتی، سازمان های مصرف کننده، بخش های تحقیق و توسعه و گواهی دهندگان از علاقمندان و مشارکت کنندگان در تدوین این استاندارد هستند. در حال حاضر برخی چارچوب های صدور گواهی در بخش خصوصی برای کاکائو پایدار وجود دارد که همگی از معیارها و ضوابط اجتماعی و اکولوژیکی متفاوتی پیروی می کنند. یکسان سازی الزامات، در حالی که از ویژگی های فنی موجود نیز استفاده می نماید، در اصل به افزایش نسبت کلی رشد پایدار کاکائو کمک می کند.

کاکائو یکی از مهمترین محصولات کشاورزی جهان است. کاکائو خام از کشورهای غرب آفریقا، ساحل عاج، غنا، نیجریه، کامرون و توگو به دست می آید. پرورش کاکائو کاری خاص و شاق است، کشاورزان معمولاً فاقد دانش تخصصی و منابع کافی هستند. در سال های اخیر، پرورش کاکائو به دلیل کار کودکان در صدر اخبار قرار گرفته است.

 

 منبع: سایتDIN

 مترجم:‌ پریسا فقیهی

ویراستار: کیواندخت پیرمحمدی(isiri.org)

pdf خوب و شيرين  توليد پايدار كاكائوprint خوب و شيرين  توليد پايدار كاكائو
share save 171 16 خوب و شيرين  توليد پايدار كاكائو

اطلاعیه مهم

با توجه بهره برداری برخی افراد سود جو از اسامی و علائم شرکت ای ایی سی (IEC) و معرفی خود به عنوان نماینده این موسسه و ایجاد مشکل برای مشتریان و متقاضیان ای ایی سی، از تمامی متقاضیان و مشتریان درخواست می گردد برای اطمینان از صحت اطلاعات، مدارک و درخواستهای اعلام شده از سوی سایر اشخاص صرفا با تلفن ها، نمابر و یا ایمیل زیر تماس حاصل نموده و موارد را به اطلاع این دفتر برسانید. تلفن: 44001698 | 44001699 | 44050841 | 44050842 | 44017202 | 44017203 | 44040159 نمابر: 44066502 پست الکترونیک: info@ieciran.ir بکارگیری عناوینی مانند موارد اشاره شده زیر در غبر از این وب سایت و یا توسط سایر اشخاص جهت بهره برداری در اسناد و مدارک به عنوان نماینده انحصاری یا دفتر غیر مجاز بوده و دارای پیگرد قانونی می باشد.

Independent European Certification

European Certification Group

IEC

EC

ECG