Get our toolbar!
برای دسترسی آسان به امکانات
و
اخبار وب سایت لطفا نوار ابزار
  فوق را نصب نمائید

نمونه گواهینامه ای ایی سی

بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


  • Today Visit: 280
  • Yesterday Visit: 740
  • Week Visit: 8324
  • Month Visit: 38058
  • Years Visit: 616918
  • Total Visit: 1825745


EUROPEAN  CERTIFICATION  GROUP
New Logo/ Trade Mark for European Certification Group

افزایش ایمنی مواد غذایی با نسخه جدید ISO/TS 22003

 افزایش ایمنی مواد غذایی با نسخه جدید ISO/TS 22003 ایمنی مواد غذایی مسئله بسیار مهمی در بهداشت عمومی است. به این معنا که کوچکترین اشتباه می تواند عواقب جدی داشته باشد. استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی ایزو (مجموعه ISO 22000)، به سازمانها، جهت شناسایی و کنترل خطراتی که این امنیت را تهدید می کنند، کمک می نمایند. علی رغم هزاران گواهینامه صادر شده تحت عنوان این استاندارد -هرچند صدور گواهی الزامی نیست- در سالهای اخیر اعتماد مصرف کنندگان نسبت به صنایع غذایی از بین رفته است که لازم است در کوتاهترین فرصت این اعتماد بازگردانده شود.
Jacob Faergemand، یکی از اعضای تیمی که برای افزایش اطمینان مصرف کنندگان نسبت به در ایمنی مواد غذایی می کوشند، معتقد است آخرین ویرایش نسخه مدرک ISO/TS22003، برای شرکتهای صدور گواهی که در خدمت صنایع غذایی است، در حکم یک برگ برنده را هدف قرار داده است.
با بازنگریهای عمده ای که از زمان انتشار آن در سال ۲۰۰۷ صورت گرفته، ویژگی فنی جدید (TS)، ارتقاء روش های صدور گواهی CBs برای نهادهای صدور گواهی می باشد.
 
چرا ISO/TS 22003 برای صنایع مواد غذایی اینقدر مهم است؟
غذای ناسالم همواره یک معضل برای سلامت عمومی بوده و بسیاری از خطرات تهدیدکننده ایمنی مواد غذایی که امروز آشکار شده اند، جدید نیستند. اگرچه یک استاندارد نمی تواند تمام مشکلات را حل کند، اما ISO/TS 22003 برای اعتمادسازی در صدور گواهی در زمینه زنجیره عرضه مواد غذایی گام بلندی برخواهد داشت.
ویژگیهای فنی قوانین در زمینه صلاحیت ممیزان و یا مدت زمان ممیزی که نهادهای صدور گواهی باید منطبق با آنها منطبق باشند را تعیین می کند. در صورتیکه نهادهای صدور گواهی به دنبال تایید صلاحیت خود هستند، نهادهای مربوطه آنها را از نظر اجرای الزامات، ارزیابی خواهند کرد.

مزیت های اصلی نسخه جدید چیست؟
در نسخه جدید ISO/TS 22003، مهم ترین تغییر– و آنچه که نهادهای صدور گواهی باید با آن وفق یابند- از "رویکرد مبتنی بر کیفیت" به "رویکرد مبتنی بر صلاحیت" در زمینه تعریف الزامات صلاحیت ممیز می باشد.
 
ISO/TS 22003 برای آینده صدور گواهی ایمنی مواد غذایی چه معنایی دارد؟
ISO/TC 22003 را باید به عنوان فرصتی برای نهادهای صدور گواهی "محصولات" یا "سیستم های مدیریتی" دانست تا فعالیت های خود را هماهنگ سازند. در آینده صنعت غذا نیاز مبرمی به راه حلهای مقرون به صرفه برای تایید صلاحیت خواهد داشت. گروه کاری مشترکی که ISO/TS22003 را تدوین نموده، اذعان می دارد که صاحبان طرح، نهادهای تایید صلاحیت، نهادهای صدور گواهی و تنظیم کنندگان مقررات غذایی باید در کنار هم به بررسی موارد بپردازند. کمیته ارزیابی انطباق ایزو (ISO/CASCO) و کمیته فرعی مسئول سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی (ISOTC 34/SC17) در حال بررسی نحوه پیشبرد این مفهوم هستند.
 
مبنع: سایت ایزو
مترجم: آرزو تقوایی
ویراستار: کیواندخت پیرمحمدی(isiri.org)
pdf افزایش ایمنی مواد غذایی با نسخه جدید ISO/TS 22003 print افزایش ایمنی مواد غذایی با نسخه جدید ISO/TS 22003
share save 171 16 افزایش ایمنی مواد غذایی با نسخه جدید ISO/TS 22003

اطلاعیه مهم

با توجه بهره برداری برخی افراد سود جو از اسامی و علائم شرکت ای ایی سی (IEC) و معرفی خود به عنوان نماینده این موسسه و ایجاد مشکل برای مشتریان و متقاضیان ای ایی سی، از تمامی متقاضیان و مشتریان درخواست می گردد برای اطمینان از صحت اطلاعات، مدارک و درخواستهای اعلام شده از سوی سایر اشخاص صرفا با تلفن ها، نمابر و یا ایمیل زیر تماس حاصل نموده و موارد را به اطلاع این دفتر برسانید. تلفن: 44001698 | 44001699 | 44050841 | 44050842 | 44017202 | 44017203 | 44040159 نمابر: 44066502 پست الکترونیک: info@ieciran.ir بکارگیری عناوینی مانند موارد اشاره شده زیر در غبر از این وب سایت و یا توسط سایر اشخاص جهت بهره برداری در اسناد و مدارک به عنوان نماینده انحصاری یا دفتر غیر مجاز بوده و دارای پیگرد قانونی می باشد.

Independent European Certification

European Certification Group

IEC

EC

ECG