Get our toolbar!
برای دسترسی آسان به امکانات
و
اخبار وب سایت لطفا نوار ابزار
  فوق را نصب نمائید

نمونه گواهینامه ای ایی سی

بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


  • Today Visit: 336
  • Yesterday Visit: 740
  • Week Visit: 8380
  • Month Visit: 38114
  • Years Visit: 616974
  • Total Visit: 1825801


EUROPEAN  CERTIFICATION  GROUP
New Logo/ Trade Mark for European Certification Group

ارتقا کسب و کار مواد لبنی با استانداردها

مدیرعامل شورای استانداردهای کانادا، John Walter در مزرعه تولید

IEC News4 ارتقا کسب و کار مواد لبنی با استانداردها

مواد لبنی در اونتاریو- کانادا بزرگ شد و هرگز فکر نمی کرد کودکی که گاوها را می دوشید روزی با استانداردها سروکار داشته باشد. او از تجربیاتش و موفقیت هایش سخن می گوید؛

 با پایان جنگ دوم جهانی، کشورهایی که براثر مناقشات از هم دور شده بودند، با تشکیل ایزو در سال ۱۹۴۷ راهی برای دستیابی جامعه بین المللی به صلح، پایداری و اعتماد یافتند.

 به دنیا آمدن در خانواده ای که حوالی گادریچ، اونتاریو، مالک یک مزرعه بزرگ لبنیات بودند برای من یک خوش شانسی بود.

جد پدری من یک کانادایی پیشرو در استفاده از بطری های شیشه ای به منظور نگهداری شیر بود. با این ابتکار، وی به تدوین استانداردهای حفظ پاکیزگی این بطری ها کمک کرد.

بعدها در اوایل سال های ۱۹۰۰، نیاکان من شروع به تولید بستنی و کره کردند که نتیجه آن استفاده از استانداردها در حوزه های مختلف مزرعه لبنیات از جمله پاستوریزه کردن، هموژنیزه کردن، بهسازی، نگهداری، یخچال کردن و دفع فاضلاب بود. امروزه ISO 8086 یکی از مهمترین استانداردها برای تنظیم شرایط بهداشتی در مزارع لبنیات است.

در این مزرعه، در مورد ارزش استانداردها برای ابزارهایی همچون دیگ های بخار و مخازن تحت فشار آموختم و فهمیدم که بخار آمونیاک برای مرحله سردسازی، بخار برای پاستوریزه کردن و فعالیت های پاکیزه سازی استفاده می شوند و برای حفظ خلوص آب، بهسازی و پاکسازی جزو ضروریات هستند.

درجه بندی خامه برای آزمودن میزان ماده چرب لازم بود و این اولین تجربه من در اندازه شناسی برای تعیین مقدار و میزان ماده لازم برای استحصال یک پوند کره بود. همچنین دانش نسبی هم در مورد کنترل محصول به دست آوردم.

پس از جداشدن از کسب و کار خانوادگی، برای کار دولتی به اونتاریو رفتم. طی ۱۸ سال، استانداردها بخش ثابت کار من به عنوان مدیر ارشد موسسات اصلاحی اونتاریا بودند. استفاده از استانداردها برای سال های متمادی هم در کار و هم در خانواده مرا به موقعیت شغلی قائم مقام معاون وزیر، بخش استانداردهای فنی در وزارت روابط تجاری و مصرف کننده ایالت اونتاریو رساند. در طی این دوره من از آئین نامه ها و استانداردها برای دیگ های بخار و مخازن تحت فشار، تجهیزات بالابر و تفریحی، سوخت ها (نفت، گاز و پروپان) استفاده کرده و به ایجاد جامعه ای ایمن، خلاق و دوستدار محیط زیست کمک کردم.

بعد از سی سال، اونتاریو را به قصد پیوستن به انجمن استانداردهای کانادا (CSA) در مقام قائم مقام بخش تدوین استانداردها ترک کردم. در آنجا مسئولیت تدوین و نگهداری بیش از ۳۰۰۰ استاندارد، دستورالعمل، نظام نامه و دیگر اسناد با ارزش دولت محلی کانادا، صنایع و مصرف کنندگان با من بود.

پس از هشت سال همکاری با CSA، وزارت صنایع دولت کانادا مرا به عنوان مدیرعامل شورای استانداردهای کانادا (SCC) انتخاب نمود و اکنون مسئول بازنگری شبکه استانداردسازی کانادا هستم. این اجتماع شامل ذینفعانی از دولت، صنایع، گروه های مصرف کننده و دانشگاهی و کارشناسان موضوعات مرتبط است و استفاده از استانداردها به منظور ارتقا کیفیت زندگی مردم کانادا را ترویج و تقویت می نماید.

با نگاه کردن به گذشته، پیام من این است: هر اجتماعی در سراسر جهان مبتنی بر مجموعه ای از استانداردهاست که تنظیم کننده زندگی روزانه میلون ها انسان هستند. اکثر این افراد ایده ای در مورد میزان متکی بودن زندگی روزانه و سلامتشان به استانداردها ندارند، استانداردهایی که توسط تعداد اندکی از کارشناسان استانداردسازی بین المللی تدوین و نگهداری می شوند.

هر فرد درگیر در استانداردها و استانداردسازی باید به کاری که انجام می دهد افتخار کند. علاوه بر آن از این امتیاز برخوردار است که به خانواده، دوستان و همکاران خود در مورد کارش بگوید.

استانداردها اسکلت زیرساخت پنهانی هستند که جامعه مدرن ما را به پیش می راند، و ما را از روشن بودن چراغ خانه هایمان، کارکرد خوب وسایل و قابل شرب بودن آب درون شیرها مطمئن می سازند.

و در انتها، چه چیزی در گرمای تابستان لذت بخش تر از یک بستنی قیفی تضمین شده استاندارد است. 

منبع: مجله ایزوفوکوس- شماره ۱۰۶

 مترجم:‌ پریسا فقیهی(isiri.org)

pdf ارتقا کسب و کار مواد لبنی با استانداردهاprint ارتقا کسب و کار مواد لبنی با استانداردها
share save 171 16 ارتقا کسب و کار مواد لبنی با استانداردها

اطلاعیه مهم

با توجه بهره برداری برخی افراد سود جو از اسامی و علائم شرکت ای ایی سی (IEC) و معرفی خود به عنوان نماینده این موسسه و ایجاد مشکل برای مشتریان و متقاضیان ای ایی سی، از تمامی متقاضیان و مشتریان درخواست می گردد برای اطمینان از صحت اطلاعات، مدارک و درخواستهای اعلام شده از سوی سایر اشخاص صرفا با تلفن ها، نمابر و یا ایمیل زیر تماس حاصل نموده و موارد را به اطلاع این دفتر برسانید. تلفن: 44001698 | 44001699 | 44050841 | 44050842 | 44017202 | 44017203 | 44040159 نمابر: 44066502 پست الکترونیک: info@ieciran.ir بکارگیری عناوینی مانند موارد اشاره شده زیر در غبر از این وب سایت و یا توسط سایر اشخاص جهت بهره برداری در اسناد و مدارک به عنوان نماینده انحصاری یا دفتر غیر مجاز بوده و دارای پیگرد قانونی می باشد.

Independent European Certification

European Certification Group

IEC

EC

ECG