بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


  • بازدید امروز: 2616
  • بازدید دیروز: 2290
  • بازدید هفته: 26806
  • بازدید ماه: 76616
  • بازدید سال: 691492
  • کل بازدیدها: 2081559

کارشناسان محصولات غذایی در پی استانداردهای بین المللی

 کارشناسان محصولات غذایی در پی استانداردهای بین المللیموسسه استاندارد آمریکا (ANSI) فراخوانی را برای عضویت گروه های مشاوره فنی تایید صلاحیت شده در کمیته های فنی ایزو (کمیته فنی ۳۴، محصولات غذایی و کمیته فنی ۳۴ فرعی ۱۶، روش های همتراز آنالیز مولکولی نشانگرهای زیستی، منتشر ساخته است. هر دو این کمیته های فنی مشارکت فعالانه ای را در تدوین استانداردهای بین المللی دارند.

کمیته فنی ۳۴ ایزو مسئول تدوین استانداردهای بین المللی در زمینه محصولات غذایی است که ویژگی ها و الزامات بسته بندی غذا، ایمنی مواد غذایی و سیستم های کیفیت مربوط و فعالیت های مرتبط با تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی توسط انسان و حیوانات را در بر می گیرد. ISO/TC34/SC16 تدوین استانداردهای روش های آزمون نشانگرهای زیستی در غذاها، خوارک دام، دانه ها و دیگر اقلام مرتبط را بر عهده دارد. دامنه فعالیت این کمیته فرعی تشخیص و شناسایی آفات گیاهی و روش شناسایی پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک در زمینه های مورد اشاره است.

در آمریکا انجمن شیمی روغن یا "AOCS" به عنوان عضو تایید صلاحیت شده توسط ANSI در گروه مشورتی فنی حضور داشته و دبیرخانه کمیته فرعی ۱۶ را به نیابت از ANSI اداره می کند.

منبع: سایت استاندارد آمریکا

مترجم: کیواندخت پیرمحمدی(isiri.org)

pdf کارشناسان محصولات غذایی در پی استانداردهای بین المللیprint کارشناسان محصولات غذایی در پی استانداردهای بین المللی
share save 171 16 کارشناسان محصولات غذایی در پی استانداردهای بین المللی