بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


  • بازدید امروز: 2678
  • بازدید دیروز: 2868
  • بازدید هفته: 18122
  • بازدید ماه: 75680
  • بازدید سال: 612252
  • کل بازدیدها: 1915973

چالشهای جدید برای ایمنی مصرف کنندگان محصولات غذایی

Food چالشهاي جديد براي ايمني مصرف كنندگان محصولات غذايي

هر روزه مصرف کنندگان بیشتری به خریدهای اینترنتی روی می ­آورند و به برچسب­ کالاها در تصمیم گیری برای خرید تکیه می­کنند. دو گرایش عمده وجود دارد که استانداردها باید به منظور تضمین ایمنی مصرف کنندگان و گفتگو با نمایندگان، مصرف کنندگان آنها را مورد توجه قرار دهد. این مباحث به همراه موضوعاتی نظیر نوآوری در فناوری تولیدات در کنار زنجیره جهانی تامین مواد اولیه در کارگاه آموزشی ایزو با تمرکز بر موضوع ایمنی مصرف کنندگان و محصولات غذایی در ماه مه ۲۰۱۳ در کشور مالت بررسی شد. بیش از ۱۰۰ نماینده از سازمانهای مصرف کننده، مقامات دولتی و بخش صنعت از ۳۰ کشور جهان در این رویداد حضور داشتند و دیدگاههای خود را در خصوص نحوه حمایت استانداردهای بین­المللی از مصرف کنندگان در جهان در حال تغییر ارایه دادند.کارگاههایی از این دست، هر ساله توسط کمیته حقوق مصرف کنندگان ایزو (ISO/COPOLCO) برگزار می­شود. گردهمایی نمایندگان مصرف کنندگان کشورهای مختلف، شیوه­ای مهم در اطلاع رسانی به جامعه استانداردسازی درباره نیازهای مصرف کنندگان و نحوه کمک به آنها در آینده است. این کارگاه با سخنان خانم دکتر Helena DALLI، وزیر گفتگوی اجتماعی، امور مصرف کنندگان و آزادیهای مدنی با تاکید بر اهمیت آموزش مصرف کنندگان نسبت به حقوق قانونی خود، افتتاح شد.

منبع: سایت ISO مترجم: سعید حسنی ویراستار: کیواندخت پیرمحمدی

pdf چالشهاي جديد براي ايمني مصرف كنندگان محصولات غذاييprint چالشهاي جديد براي ايمني مصرف كنندگان محصولات غذايي
share save 171 16 چالشهاي جديد براي ايمني مصرف كنندگان محصولات غذايي