چالشهای جدید برای ایمنی مصرف کنندگان محصولات غذایی
هر روزه مصرف کنندگان بیشتری به خریدهای اینترنتی روی می آورند و به برچسب کالاها در تصمیم گیری برای خرید تکیه میکنند. دو گرایش عمده وجود دارد که استانداردها باید به منظور تضمین ایمنی مصرف کنندگان و گفتگو با نمایندگان، مصرف کنندگان آنها را مورد توجه قرار دهد. این مباحث به همراه موضوعاتی نظیر نوآوری در فناوری تولیدات در کنار زنجیره جهانی تامین مواد اولیه در کارگاه آموزشی ایزو با تمرکز بر موضوع ایمنی مصرف کنندگان و محصولات غذایی در ماه مه ۲۰۱۳ در کشور مالت بررسی شد. بیش از ۱۰۰ نماینده از سازمانهای مصرف کننده، مقامات دولتی و بخش صنعت از ۳۰ کشور جهان در این رویداد حضور داشتند و دیدگاههای خود را در خصوص نحوه حمایت استانداردهای بینالمللی از مصرف کنندگان در جهان در حال تغییر ارایه دادند.کارگاههایی از این دست، هر ساله توسط کمیته حقوق مصرف کنندگان ایزو (ISO/COPOLCO) برگزار میشود. گردهمایی نمایندگان مصرف کنندگان کشورهای مختلف، شیوهای مهم در اطلاع رسانی به جامعه استانداردسازی درباره نیازهای مصرف کنندگان و نحوه کمک به آنها در آینده است. این کارگاه با سخنان خانم دکتر Helena DALLI، وزیر گفتگوی اجتماعی، امور مصرف کنندگان و آزادیهای مدنی با تاکید بر اهمیت آموزش مصرف کنندگان نسبت به حقوق قانونی خود، افتتاح شد.
منبع: سایت ISO مترجم: سعید حسنی ویراستار: کیواندخت پیرمحمدی
پاسخ دهید
ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید