ویرایش بعدی استاندارد ISO 22000 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی منتظر دریافت نظرات شماست
استاندارد بین المللی ISO 22000سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در سال ۲۰۰۵ منتشر شد. از آن زمان، نیازهای بازار، تکامل یافته اند و در سپتامبر سال جاری برنامه هایی برای تجدید نظر در این استاندارد وجود دارد.
اگر شما یکی از ذینفعان درگیر در زنجیره مواد غذایی هستید و استاندارد ISO 22000 را استفاده، استقرار، یا به آن رجوع میکنید، منتظر شنیدن نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما را درباره این استاندارد هستیم.
برای حفظ ارتباط موضوعی، استانداردهای ایزو هر ۵ سال یکبار برای تجدید نظر مورد ارزیابی قرار میگیرند. کمیته فنی ISO/ TC 34/SC17 که استاندارد ISO 22000 را تدوین نمود در حال بررسی و جمع آوری نظرات تا پیش از شروع بازنگری در ماه سپتامبر است.
بنابراین، اگر شما نماینده صنعت، مصرف کنندگان، دولت ها، تنظیم کننده، آزمایشگاه ها، و یا هر سازمان فعال دیگر در صنایع غذایی هستید درباره این استاندارد چه نظری دارید، چه مواردی از آن باید اصلاح شود
و آیا در اجرای آن با مشکلی مواجه شدید؟
استاندارد ۲۲۰۰۰ ISO طراحی شده است تا توسط هر سازمان در سراسر زنجیره غذا، از جمله بنگاههای اقتصادی کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار گیرد. این استاندارد با ایجاد یک چارچوب برای ایجاد اصول، روش ها و دستورالعمل های مدیریت ایمنی مواد غذایی به توسعه مقرون به صرفه مدیریت در صنعت نیز کمک می کند. علاوه بر این، ابزارهای عملی مورد نیاز برای مدیریت ایمنی مواد غذایی به عنوان یک سیستم واحد منسجم را نیز فراهم میآورد.
نظر سنجی ISO در مورد گواهینامه نشان می دهد که تعداد گواهیهای صادر شده برای استاندارد ISO 22000 بین سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲، ۲۰ درصد افزایش یافته است و در حال حاضر این استاندارد در ۱۴۲ کشور جهان تایید شده است.
منبع: وبسایت ایزو
مترجم: سعید حسنی
ویراستار: کیواندخت پیرمحمدی(isiri.org)