خوب و شیرین- تولید پایدار کاکائو
استانداردسازی از استمرار نوآوری ها در کشورهای تولید کننده پشتیبانی می کند.
یک کمیته کاری جدید در کمیته استانداردهای تولیدات غذایی و کشاورزی استاندارد آلمان (NAL)، مسئول هماهنگ نمودن داده های کشور آلمان در زمینه استاندارد "کاکائو پایدار و قابلیت ردیابی آن" می باشد. در حال حاضر این استاندارد در حال تدوین در سطح اروپایی است و انتظار می رود به عنوان استاندارد ایزو نیز پذیرفته شود. هدف از این کار ایجاد فهرستی از الزامات استاندارد است که به شکل گسترده در جهان معتبر باشد، شرایط تولید کاکائو پایدار را تعیین کند، رشد کاکائو پایدار را ترویج و موفقیت طولانی مدت آنرا تضمین نماید، شرایط و حاصلخیزی را برای کشاورزان و کارمندان ارتقا داده و در انتها مانع از کار کودکان در این حوزه گردد.
صنایع، مقامات دولتی، سازمان های مصرف کننده، بخش های تحقیق و توسعه و گواهی دهندگان از علاقمندان و مشارکت کنندگان در تدوین این استاندارد هستند. در حال حاضر برخی چارچوب های صدور گواهی در بخش خصوصی برای کاکائو پایدار وجود دارد که همگی از معیارها و ضوابط اجتماعی و اکولوژیکی متفاوتی پیروی می کنند. یکسان سازی الزامات، در حالی که از ویژگی های فنی موجود نیز استفاده می نماید، در اصل به افزایش نسبت کلی رشد پایدار کاکائو کمک می کند.
کاکائو یکی از مهمترین محصولات کشاورزی جهان است. کاکائو خام از کشورهای غرب آفریقا، ساحل عاج، غنا، نیجریه، کامرون و توگو به دست می آید. پرورش کاکائو کاری خاص و شاق است، کشاورزان معمولاً فاقد دانش تخصصی و منابع کافی هستند. در سال های اخیر، پرورش کاکائو به دلیل کار کودکان در صدر اخبار قرار گرفته است.
منبع: سایتDIN
مترجم: پریسا فقیهی
ویراستار: کیواندخت پیرمحمدی(isiri.org)
پاسخ دهید
ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید