تقویم دوره های آموزشی
عنوان |
فروردین |
اردیبهشت |
خرداد |
تیر |
مرداد |
شهریور |
هزینه |
--- |
18-19 |
--- |
15-16 |
12-13 |
6-7 |
|
|
مبانی، تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 |
--- |
--- |
1-2 |
--- |
29-30 |
--- |
|
--- |
25-26 |
--- |
22-23 |
14-15 |
13-14 |
||
--- |
--- |
1-2 |
2-3 |
23-24 |
16-17 |
||
--- |
--- |
4-5 |
5-6 |
26-27 |
18-19 |
||
--- |
--- |
22-23 |
--- |
--- |
2-3 |
||
--- |
--- |
18-19 |
29-30 |
28-29 |
20-21 |
||
ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی OHSAS 18001:2007 |
--- |
--- |
29-30 |
--- |
2-3 |
27-28 |
|
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |
24-28 |
||
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |
3-7 |
||
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |
17-21 |
||
سرممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 تحت اعتبار IRCA |
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |
|
تشریح الزامات و مستند سازی آزمایشگاه های تست و کالیبراسیون ISO/IEC 17025:2005 |
--- |
--- |
9-10 |
|
2-3 |
--- |
|
ممیزی داخلی آزمایشگاه های تست و کالیبراسیون ISO/IEC 17025:2005 |
--- |
--- |
16-17 |
--- |
5-6 |
--- |
|
--- |
--- |
--- |
۶-۷ |
۱۶-۱۷ |
--- |
||
--- |
--- |
--- |
۲۷ |
۱۸ |
--- |
||
--- |
--- |
--- |
۱۳-۱۴ |
۲۳-۲۴ |
--- |
||
--- |
--- |
--- |
۱۱-۱۲ |
۲۹-۳۰ |
--- |
||
--- |
--- |
--- |
۱۹-۲۱ |
--- |
۶-۸ |
پاسخ دهید
ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید