تغییرات مثبت در روز جهانی استاندارد ۲۰۱۳
همه ساله در ۱۴ اکتبر (۲۲ مهرماه) و به پاس تلاش های هزاران کارشناس که در سازمان های ISO، IEC و ITU در تدوین استانداردهای بین المللی داوطلبانه همکاری می کنند تا نتیجه تلاش هایشان در تسهیل تجارت، نشر دانش و پیشرفت های فناورانه تجلی یابد، روز جهانی استاندارد گرامی داشته می شود.
استانداردهای بین المللی منعکس کننده دیدگاه اجماعی کارشناسان پیشرو جهان در بخش های مختلف صنعتی از کاربرد و بهره وری انرژی گرفته تا حمل و نقل، سیستم های مدیریت، تغییرات اقلیمی، خدمات و درمان، ایمنی و فناوری اطلاعات و ارتباطات، هستند. آنان گرد هم می آیند تا با تشریک داوطلبانه دانش خود در زمینه هایی که با خدمات عمومی در ارتباط است، استانداردهایی را تدوین کنند که ضمن سهیم کردن تمامی کشورهای جهان در نوآوری، با ایجاد یک چارچوب واحد، تجارت، دولت و جامعه را برای تغییر مثبت آماده نماید.
کمیسیون بین المللی برق و الکترونیک (IEC)، سازمان بین المللی استاندارد (ISO) و اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) سه سازمان عمده استاندارد سازی در دنیا هستند که تحت لوای "همکاری های جهانی استاندارد یا WSC" متعهد به همکاری با یکدیگر شده اند.
هر سال روسای این سه سازمان پیام مشترکی را که در بردارنده مضمون روز جهانی استاندارد در آن سال است، منتشر می کنند.
پیام امسال با برجسته کردن چگونگی نقش استانداردهای بین المللی در تضمین تغییرات مثبت از طریق ایجاد انسجام در هزاران استاندارد ملی و منطقه ای و در نتیجه هماهنگی در آیین کارهای جهانی، رفع موانع فنی تجارت و تسریع پیشرفت های اجتماعی – اقتصادی به امضای روسای این سه سازمان رسیده است.
این پیام با تاکید بر چالش های پیش روی سیاست گذاران و رهبران اقتصادی خاطر نشان می سازد که جامعه بین الملل با بازارهای جهانی در حال تغییر مواجه بوده و نیاز به یافتن راه حل هایی برای چالش بزرگ اقتصادی و فراخوان عمومی هدفمند برای یافتن پاسخی به تغییرات اقلیمی احساس می شود.
استانداردهای بین المللی با در بر داشتن جزئیات مربوط به ویژگی ها که بازارهای جهانی را گشوده، فضای تجاری فعال خلق کرده، رشد اقتصادی را سرعت بخشیده و تغییرات اقلیمی را کاهش داده و مهار نمایند، می توانند ابزارهای قدرتمندی برای ایجاد تغییرات مثبت تلقی شوند.
منبع: سایت ایزو
مترجم: کیواندخت پیرمحمدی(isiri.org)
پاسخ دهید
ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید