ترویج استانداردها مواد غذایی و تجارت
حدود ۷۰ شرکت کننده به نمایندگی از ۲۶ کشور حوزه دریای کارائیب، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی در یک کارگاه آموزشی منطقه ای که در خصوص استانداردها و تجارت تولیدات غذایی در ماه مه ۲۰۱۳ در هاوانا، کوبا برگزار گردید، شرکت کردند.
نمایندگان کدکس غذایی و سازمان جهانی بهداشت حیوانات (OIE)، ضمن تبادل تجربیات به شرح اقدامات و فعالیتهای خود پرداختند. این کارگاه با پیشنهاد یک طرح عملی با هدف بهبود تجارت مواد غذایی منطقه ای و جهانی به پایان رسید. این برنامه حوزه های کیفیت برای ایمنی و بهداشت مواد غذایی و همچنین راه حل های احتمالی برای نظم دادن و هماهنگ سازی امور سازمانهای مختلف درگیر را شامل می شود.
کارگاه مذکور توسط سازمان ایزو با حمایت سازمان ملی استانداردسازی کوبا (NC) و کمک مالی آژانس همکاری های توسعه بین المللی سوئد (Sida) برگزار گردید.
روز جهانی غذا- سال ۲۰۱۳
استانداردهای بین المللی که توسط سازمان ایزو تدوین می شوند، ابزارهای عملی برای رسیدن به اهداف تعیین شده روز جهانی غذا را فراهم می آورد. روز جهانی غذا امسال در ۱۶ اکتبر ۲۰۱۳ با عنوان "سیستم های غذایی پایدار در خدمت امنیت غذایی و تغذیه" برگزار شد. این رویداد توسط سازمان مواد غذایی و کشاورزی (FAO)، سازمان ملل سازماندهی گردید. روز جهانی غذا در سال ۲۰۱۳ با افزایش درک مشکلات و ارایه راه حل هایی، به رفع معضل گرسنگی کمک خواهد کرد.
منبع: ISO Focus شماره ۱۰۰
مترجم: آرزو تقوایی(isiri.org)
پاسخ دهید
ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید