بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


  • بازدید امروز: 642
  • بازدید دیروز: 1798
  • بازدید هفته: 21672
  • بازدید ماه: 160476
  • بازدید سال: 1358014
  • کل بازدیدها: 3129199

ایمنی در طبخ کباب

 ایمنی در طبخ کباببا بالا رفتن دمای هوا و ازدحام پشه ها که فرا رسیدن تابستان را حکایت می کند، میلیون ها نفر برای برپایی پیک نیک در هوای آزاد راهی می شوند! و احتمالاً وقتی در فکر آماده کردن غذا هستند اولین چیزی که به ذهن خطور می کند، استانداردهایی هستند که نقش مهمی در ایمن سازی اوقات فراغت شما دارند.

برای تضمین یک باربیکیو مطبوع تابستانی، چند عنصر مهمتر از پخت همبرگر، هات داگ و دیگر غذاهای خوش طعم وجود دارد. اگر منقل ذغالی مورد استفاده است، استانداردی از ASTM در این زمینه وجود دارد ASTM D 1762-84 (2013) با عنوان، "روش استاندارد آزمون برای تجزیه و تحلیل شیمیایی منقل های چوب" که دستورالعمل هایی برای تعیین میزان خاکستر، رطوبت و مواد فرار در ذغال چوب را پیش روی می گذارد. کمیسیون بین المللی الکتروتکنیک (IEC) برای کسانی که از اجاق های برقی استفاده می کنند استاندارد IEC 60335-2-78-Ed. 2.1,b:2008 "وسایل خانگی برقی ایمنی قسمت ۷۸-۲: الزامات خاص برای کباب پزهای هوای آزاد"، را تدوین کرده که اطلاعات ایمنی را برای این نوع کباب پزها فراهم می سازد. کمیته فنی ۶۱ IEC -"ایمنی وسایل خانگی برقی و دیگر وسایل مشابه"، تدوین این استاندارد را برعهده داشته است.

علی رغم آن که همبرگرها و کباب های گیاهی نیز مورد اقبالند، اما کماکان گوشت اولین گزینه برای پخت می باشد. استاندارد ANSI GELPP 0002-2002 "با عنوان دستورالعمل پرورش زیست محیطی دام (GELPP)" برای پرورش دام ها نظیر گاو، طیور و گوسفند که گوشتشان در همبرگر، هات داگ، بال مرغ و دیگر غذاهای محبوب کباب پزی، مورد توجه قرار می گیرد.

وقتی گوشت در اجاق آماده می شود، نوبت ادویه ها فرا می رسد. برای حمایت از تولید خردل که یکی از پر طرفدارترین ادویه هاست سازمان بین المللی استاندارد (ISO) استاندارد مربوط به دانه های خردل که یکی از اساسی ترین اجزای خردل می باشد را منتشر کرده است. ISO 1237: 1981 "دانه خردل، ویژگی ها" با گردآوری اطلاعات سودمند در خصوص دانه های خردل که شامل روش های آزمون، نشانه گذاری، بسته بندی، حمل و شرایط انبار سازی است، توصیه های را در بر دارد.این استاندارد بین المللی توسط ISO/TC 34/SC 7 "ادویه جات، گیاهان خوراکی و چاشنی ها تدوین شده است.

مهم نیست این هفته در کجا وسایل کباب را بر پا ساخته و یا کدام فرآورده غذایی را کباب می کنید، در هر کجا که باشید استانداردها حاضر بوده و آماده کمک اند.

منبع: سایت ANSI

مترجم: کیواندخت پیرمحمدی

pdf ایمنی در طبخ کبابprint ایمنی در طبخ کباب
share save 171 16 ایمنی در طبخ کباب