بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


  • بازدید امروز: 2504
  • بازدید دیروز: 7714
  • بازدید هفته: 66492
  • بازدید ماه: 148518
  • بازدید سال: 936140
  • کل بازدیدها: 2591857

ایمنی مصرف کنندگان در کانون توجه ایزو

Consumers Safety ايمني مصرف كنندگان در كانون توجه ايزو

فناوری های جدید و نوآوری ها در الگوهای خرید مانند خریدهای اینترنتی، زندگی مصرف کننده را آسانتر می کنند، اما آیا امنیت مورد نظر را نیز تامین می نمایند؟

این سوال یکی از سوالات بی شماری است که در کارگاه آموزشی کمیته سیاست گذاری مصرف کنندگان ایزو (ISO / COPOLCO) در مه ۲۰۱۳ مطرح گردید. این کارگاه بر چگونگی تاثیرات نوآوری ها بر ایمنی محصولات و نقشی که استانداردها در امنیت مصرف کنندگان بازی می کنند، متمرکز بود.

تجارت الکترونیکی نیازمند توجه فراوان

رشد فزاینده خریدهای آنلاین یکی از موضوعات قابل تعمقی است که آقای Luke Upchurch، نماینده گروه مصرف کنندگان، سازمان بین المللی مصرف کنندگان، در سخنرانی اش به آن پرداخت. Upchurch نتایج ارزیابی درخصوص قوانین حمایت از مصرف کنندگان را اعلام و توضیح داد که تنها نیمی از سیاست های ملی درست و مناسب هستند. نتایج برآیندی از اجزایی مختلف بوده و بعضی زمینه ها نظیر تجارت الکترونیکی نیازمند توجه بیشترند. موضوع دیگری که بدان توجه ویژه شد "فراخوانی تولیدات" بود. "استاندارد ISO 10393 با عنوان فراخوانی کالاهای مصرفی – دستورالعمل تامین کنندگان، که اخیرا منتشر شده، به کشورهای در حال توسعه در بهبود حمایت از مصرف کنندگان یاری خواهد رساند. این موضوع را RATNA Devi Nadarajan، دبیر کمیته ISO/TC 240، فراخوانی محصول که تدوین کننده استاندارد فوق می باشد، عنوان نمود.

نظارت بر بازار

اهمیت استانداردها برای نظارت بر بازار محور توجه Noel Toledo، مشاور متخصص نظارت بازار و امنیت محصول، بود. او در خصوص نقش مهم استانداردهای در این امر سخنرانی نمود و نیاز به تقویت روابط میان ارزیابی کنندگان و سازمان های تدوین گر استاندارد را مورد تاکید قرار داد. رئیس کمیته ISO/COPOLCO خانم Mac Cormic در جمع بندی این کارگاه آموزشی، شماری از موضوعات در خور توجه مربوط به تولیدات صنعتی غذایی را برشمرده، نیاز به ردیابی کامل موادی که وارد محصولات غذایی ما می شوند را حیاتی دانست. او همچنین انتقال انتظارات مشتریان در زمینه ایمنی مواد غذایی به تولید کنندگان را ضروری می داند و معتقد است نباید صرفا به "انتخاب درست" طبخ صحیح" و "نگه داری سالم" مصرف کنندگان اکتفا کرد.

منبع:‌ سایت ایزو مترجم:‌ کیواندخت پیرمحمدی

pdf ايمني مصرف كنندگان در كانون توجه ايزوprint ايمني مصرف كنندگان در كانون توجه ايزو
share save 171 16 ايمني مصرف كنندگان در كانون توجه ايزو