بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


  • بازدید امروز: 1262
  • بازدید دیروز: 3108
  • بازدید هفته: 28216
  • بازدید ماه: 149766
  • بازدید سال: 1374588
  • کل بازدیدها: 3149631

استانداردهای غذاهای میان وعده

پ استانداردهای غذاهای میان وعدهوف فیل، این میان وعده محبوب و لذت بخش در صورت آغشته شدن به کره فاسد شدنی است اما اگر به صورت ساده و بدون افزودن مواد دیگر صرف شود، غذایی سالم به شمار می آید. زمانیکه از خوردن این میان وعده لذت می برید، استانداردهای تشویقی که حاصل اجماع کارشناسان هستند در کنار شما خواهند بود.

در حالیکه استفاده از دستگاه مایکروفر در منزل برای آماده سازی پوف فیل روشی متداول است، اما در غرفه­ ها و مراکز عرضه غذای آماده نیز آن را می توان یافت. استاندارد UL 197 Ed. 10 (2010)، وسایل پخت و پز برقی تجاری؛ الزامات استفاده از دستگاه های برقی کمتر از ۶۰۰ ولت در محیطهای بسته، همچنین دستگاه های تهیه پوف فیل در سالنهای سینما و سایر مراکز تجاری را ارایه می نماید. این استاندارد توسط (UL) Underwriters Laboratories از اعضای موسسه ملی استاندارد آمریکا (ANSI) تدوین شده است. 

اغلب مردم، پوف فیل را بدون کره و نمک کامل نمی دانند. اما آگاهی از مقدار نمک موجود در خود کره برای کسانی که به لحاظ پزشکی میزان نمک غذا برایشان مهم است برای جلوگیری از زیاده روی در مصرف نمک کمک شایانی است. استاندارد ISO 15648: 2004 کره – تعیین مقدار نمک – روش Potentiometric توسط کمیته فنی محصولات غذایی ایزو ISO/ TC 34،‌کمیته فرعی ۵، شیر و محصولات شیر؛ تدوین شده است و روشی جهت تعیین میزان نمک موجود در کره با مقدار بیشتر از ۰.۱ درصد را ارایه می کند. انجمن شیمی روغن آمریکا (AOCS) عضو تائید صلاحیت شده ANSI و مجری گروه مشاوره فنی آمریکا (TAG) در کمیته فنی ISO TC 34 است.

افراد زیادی هم به میان وعده های شیرین مانند ذرت کارامل علاقه دارند. این ترکیب خوشمزه به واسطه مزه شیرین، تردی، پوسته کاراملی طرفدار دارد و البته اغلب انواع دیگر راز طعم های خاص خود را دارند. استاندارد ASAE S410.2 JUL2010، اندازه گیری رطوبت بادام زمینی، روشی یکسان برای تعیین میزان رطوبت بادام زمینی ارایه می کند تا از فاسد نشدن بادام زمینی موجود در مراکز تجاری مطمئن شویم. این استاندارد توسط انجمن مهندسان بیولوژی و کشاورزی آمریکا (ASABE)‌، از اعضای تائید صلاحیت شده موسسه ملی استاندارد آمریکا تدوین شده است.

لذتی که در پایان خوردن یک بسته پوف فیل دست می دهد اغلب با احساس نا خوشایند گیر کردن پوسته های ذرت میان دندان و لثه همراه است. خوشبختانه استاندارد ISO 28158: 2010 ،‌دندانپزشکی مجموعه نخ دندان با دسته،‌ کمک می کند تا از این مشکل رهایی یابید. این استاندارد توسط کمیته فنی ISO /TC 106/ SC 7 دندانپزشکی، فرآورده های مراقبت از دهان و لثه تدوین شده است. انجمن دندان آمریکا (ADA) از اعضای تائید صلاحیت شده تدوین استاندارد موسسه ملی استاندارد آمریکا مجری گروه مشاوره فنی آمریکا (TAG) در کمیته فنی ISO/ TC 106 و کمیته فرعی SC 7 است.

 

 

منبع: سایت موسسه ملی استاندارد آمریکا (ANSI)‌

 مترجم: سعید حسنی

ویراستار: کیواندخت پیرمحمدی(isiri.org)

 

pdf استانداردهای غذاهای میان وعدهprint استانداردهای غذاهای میان وعده
share save 171 16 استانداردهای غذاهای میان وعده