از مزرعه تا بشقاب، استانداردهای ایزو غذا را سالم می کنند
آیا می دانید غذایی که در بشقاب شما است تا چه اندازه سالم است؟
غذا از مرحله تولید تا مصرف، هر روز میان کشورها در انتقال است. این موضوع می تواند غذا را در معرض آلودگی با سایر مخاطرات قرار دهد، بنابراین چگونه از سالم بودن مواد خوراکی و آشامیدنی می توان اطمینان حاصل نمود؟
امنیت غذایی در کانون توجه مراسم روز جهانی بهداشت امسال است. سازمان بین المللی استاندارد (ایزو) به منظور پاسداشت این روز و افزایش آگاهی نسبت به اهمیت استانداردهای غذا در نظر دارد یک مسابقه از طریق رسانه های اجتماعی برگزار نماید.
اطلاعات بیشتر در خصوص این رقابت را از تاریخ ۷ آوریل (برابر با ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳) از طریق ۶ پوستر ایمنی غذا پیگیری نمائید.
استانداردهای ایزو، کیفیت و سلامت غذا همچنین کارایی زنجیره تامین غذا از مزرعه تا چنگال شما را ترویج می نمایند و با پیشگیری از بروز بیماری، به شناسایی باکتریها و مدیریت خطرات کمک می نمایند.
مجموعه استانداردهای ایزو برای پرورش دهندگان محصولات کشاورزی تا تولید کنندگان مواد غذایی، آزمایشگاه ها، قانون گزاران و مصرف کنندگان، تضمین می نماید که جهان از یک دستورالعمل غذایی یکسان در خصوص کیفیت غذا، ایمنی و کارایی استفاده می کند.
ایزو با همکاری کشورهای عضو خود بهترین متخصصان و تجربیات برتر از میان کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در حوزه ایمنی غذا را به گرد هم آورده است.
منبع: ایزو
مترجم: سعید حسنی