بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


نمونه گواهینامه ای ایی سی

  • بازدید امروز: 680
  • بازدید دیروز: 1150
  • بازدید هفته: 6256
  • بازدید ماه: 22044
  • بازدید سال: 255274
  • کل بازدیدها: 5091477


EUROPEAN  CERTIFICATION  GROUP
New Logo/ Trade Mark for European Certification Group

آغاز هفته ایزو با تمرکز بر کسب و کارهای کوچک در برزیل

ISO week in Brazil آغاز هفته ایزو با تمرکز بر کسب و کارهای کوچک در برزیلدر هشتمین روز سپتامبر ۲۰۱۴ (برابر با ۱۷ شهریور ۱۳۹۳)، بیش از ۱۸۰ کارآفرین و تاجر در کارگاه آموزشی Sebrae با موضوع فواید استانداردسازی برای کسب کار های کوچک شرکت نموده و هفته ایزو را در برزیل آغاز کردند.

بنا به اعلام مدیر فنی این سمینار، Carlos Alberto dos Santos، ارتقا کسب و کارهای کوچک به معنی ارتقا شرکت های بیشتری است.

برزیل نزدیک به ۸ میلیون شرکت کوچک دارد که ۹۹% کسب و کارهای این کشور را تشکیل می دهند. کارگاه Sebrae از توسعه این شرکت ها پشتیانی نموده و همکاری نزدیکی با سازمان عضو برزیل در ایزو (ABNT) دارد تا بتواند از استانداردها حداکثر استفاده را داشته باشد.

مدیر فنی این سمینار گفت: "ما از رقابت کسب و کارهای کوچک به عنوان اهرم و عامل ارتقا سود جسته و فرصت هایی را برای مشارکت آنها در فعالیت های استانداردسازی فراهم می کنیم که باعث افزایش دسترسی به بازارهای جهانی هستند."

هفته ایزو از تاریخ ۸ تا ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۴ در ریودوژانیرو برزیل برگزار می شود و بیش از ۵۰۰ شرکت کننده از ۱۲۰ کشور در آن حضور خواهند داشت و در بحث های تعاملی که سمت و سوی محصولات، خدمات و سیستم های آتی ایزو را شکل می دهند، شرکت خواهند کرد.

این هفته، گردهمایی سرشار از هیجان و پویایی برای جامعه استانداردسازی است و رویدادهای آن عبارتند از:

  • ۹ سپتامبر، افتتاحیه جلسه با محوریت کشورهای در حال توسعه (DEVCO) توسط رئیس کمیته فنی ABNT و رئیس موسسه PNUMA برزیل (UNEP)؛ آقای Mattos de Lemos
  • 10 و ۱۱ سپتامبر و در خلال مجمع عمومی ایزو، سخنرانان عبارتند از Ricardo Schaffer- معاون وزیر صنایع و تجارت برزیل، تری هیل- رئیس ایزو، Pedro Buzatto Costa- رئیس ABNT و Mauro Kern نایب رئیس Embraer
  • 12 سپتامبر، جلسه در Maracena Stadium با سخنرانی وزیر محیط زیست برزیل آغاز خواهد شد. این جلسه فرصتی برای ذینفعان از سراسر جهان است تا در مورد موضوعات رایج حوزه محیط زیست و توسعه پایدار با یکدیگر صحبت و تبادل نظر نمایند.

امسال، سازمان استاندارد برزیل (ABNT) میزبان هفته ایزو در برزیل است.

اطلاعات هفته استاندارد در پورتال https://storify.com/isostandards/iso-week-in-brazil در دسترس است.

 منبع: سایت ایزو

 مترجم:‌ پریسا فقیهی

 

pdf آغاز هفته ایزو با تمرکز بر کسب و کارهای کوچک در برزیلprint آغاز هفته ایزو با تمرکز بر کسب و کارهای کوچک در برزیل
share save 171 16 آغاز هفته ایزو با تمرکز بر کسب و کارهای کوچک در برزیل

:::::::::: تماس با ما :::::::::: :::::::::: درخواست خدمات :::::::::: :::::::::: خدمات ارزیابی :::::::::: :::::::::: اعتبار دهی ::::::::::


Copyright © 2012, Pajouhesh Industrial Services Processing Co. All Rights Reserved.

شماره نمابر جدید : 42693380 21 98+