بازدید کننده محترم، برای نمایش
بهترمتون
و رنگها در  وب سایت از
مرورگرفایرفاکس استفاده
نمائید.
درصورت نیازمی توانیداین
مرورگر
را از آدرس زیر دانلود نمائید.


نمونه گواهینامه ای ایی سی

  • بازدید امروز: 686
  • بازدید دیروز: 1218
  • بازدید هفته: 6866
  • بازدید ماه: 23316
  • بازدید سال: 260136
  • کل بازدیدها: 5043835


EUROPEAN  CERTIFICATION  GROUP
New Logo/ Trade Mark for European Certification Group

آتشی با شعله هایی از سوخت زیست محیطی

 آتشی با شعله هایی از سوخت زیست محیطیتقلیل ۵۰% از انتشار دی اکسید کربن مربوط به انرژی در جهان تا پایان سال ۲۰۵۰، هدفی است که جامعه بین المللی تعیین کرده است. برای این کار، دوبرابر شدن تولید سوخت های تجدیدپذیر تا پایان سال ۲۰۲۰ ضروری می باشد. سوخت های زیستی جامد، سوخت های حاصل از زیست توده ها یا زباله های مواد خام تجدیدپذیر، جزء منابع بزرگ انرژی تجدیدپذیر محسوب می شوند.

برای پاسخگوئی بهتر به این نیاز، تولید جهانی سوخت های زیست محیطی جامد به طور جدی در دهه گذشته افزایش یافته اما هنوز به سطح انتظارات بین المللی نرسیده است.

سوخت های زیست محیطی جامد می توانند شامل تخته های چوبی، خاکه زغال های چوبی قالبی، تراشه های چوب، تخته های غیرچوبی و در آخر، فرآورده های زیست محیطی نظیر سوخت های زیست توده حاصل از عملیات گرمایی و متراکم نمودن که درحال حاضر به بازارهای بین المللی راه یافته اند، باشند.

در حال حاضر، روش های آزمایش مختلفی برای تایید گواهی سوخت های زیست محیطی جامد و مشخص نمودن تولیدات وجود دارد.

در پاسخ به نیاز شفاف سازی موضوع در سطح بین المللی، ایزو برروی مجموعه ای از استانداردهای بین المللی در زمینه ویژگی ها و دسته بندی های سوخت های زیست محیطی جامد کار می کند. در ادامه، Eija Alakangas، سرپرست پروژه این مجموعه استاندارد در مورد اهمیت این مجموعه برای بازار توضیحاتی ارائه کرده است:‌

مزایای استفاده از این استانداردها کدامند؟

تخمین زده می شود که در سال ۲۰۱۳، حدود ۲۴ میلیون تن تخته به مصرف رسیده که حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد آن به صورت فله جابجا شده است. استانداردهایی برای سوخت های زیست محیطی، به خصوص برای تخته های چوبی، خاکه زغال قالبی و تراشه های چوب در اروپا و ایالات متحده آمریکا وجود دارد و روش های آزمون گوناگونی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. درصورتی که بخواهید سوخت زیست محیطی خود را در سطح بین المللی ارائه کنید، باید تعداد مشخصی از آزمون ها را برای تایید کیفیت محصول انجام داده باشید. در حال حاضر، با استفاده از استانداردهای بین المللی دسته بندی و ویژگی های سوخت (مجموعه ISO 17225)، نمونه برداری و روش های آزمون، دسته بندی کیفی و نتایج آزمون ها را می توان در سطح بین المللی اعمال نمود.

این استانداردها برای چه کسانی است؟

کلیه ذینفعان فعال در زنجیره تامین سوخت های زیست محیطی جامد، شامل تولید کنندگان سوخت، تجار، مصرف کنندگان، مقامات و تصمیم گیرندگان می توانند از این استاندارد استفاده کنند.

در تدوین استانداردها با کدام چالش های اصلی روبه رو شدید؟

چالش اصلی برای سوخت های زیست توده این است که این سوخت ها از یک جنس مشابه نیستند. خواص زیست توده ها بسته به مواد خام اولیه متفاوت می باشند. همچنین منافع و اقدامات ملی مختلفی نیز در پشت تولید سوخت های زیست محیطی جامد قرار دارند. مجموعه ISO 17225 ویژگی ها و دسته بندی ها را براساس منشا و منبع مواد اولیه خام سوخت تعیین می کند که شامل چوبی، گیاهی، میوه ای، زیست توده های آبزی، مخلوط و ترکیب می باشند. سپس خاصیت های کیفی برای انواع تجاری همچون تخته به صورت جداگانه تعیین شد، اما منشا و نیز میزان رطوبت و خاکستر برای همه انواع با یک روش مشخص گردید.

مجموعه ISO 17225، شامل ۶۰ استاندارد بین المللی برای سوخت های زیست محیطی جامد در زمینه تخته های چوبی، خاکه زغال های چوبی قالبی، تخته های غیرچوبی طبقه بندی شده، سوخت های زیست توده حاصل از عملیات گرمایی و متراکم شده است. مجموعه فوق مشتمل بر استانداردهای تعاریف و دسته بندی ها، همچنین استانداردهایی برای آزمون های مکانیکی و شیمیایی است. یک استاندارد برای روش شناسی نمونه برداری نیز در این مجموعه گنجانده شده است.

 

 

ارقام و واقعیت ها

 

ارزیابی بازار جهانی انرژی تا سال ۲۰۳۵ براساس خط مشی جدید

  • نیاز جهانی به انرژی از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۵ تا یک سوم افزایش خواهد یافت
  • سهم سوخت های فسیلی در انرژی جهانی از ۸۲% تا ۷۶% تا سال ۲۰۳۵ کاهش خواهد یافت و منابع انرژی با کربن پائین تا ۴۰% از نیاز اولیه انرژی را پاسخگو خواهند بود
  • خاور میانه تا سال ۲۰۲۰ دومین مصرف کننده بزرگ گاز، و تا سال ۲۰۳۰ سومین مصرف کننده بزرگ نفت خواهد بود.
  • سهم انرژی های تجدیدپذیر  از ۲۰% در سال ۲۰۱۱ تا ۳۱% در سال ۲۰۳۵ افزایش خواهد یافت، در حالی که تقریباً پاسخگوی نیمی از تولید برق جهانی هم خواهند بود.
  • استفاده از سوخت های زیست محیطی به سه برابر خواهد رسید؛ از ۳/۱ میلیون بشکه نفت روزانه در سال ۲۰۱۱ به ۴/۱ میلیون بشکه نفت در سال ۲۰۳۵ تغییر می یابد که تقریباً ۸% نیاز حمل و نقل جاده ای را پوشش
    می دهد

 منبع: سایت ایزو

مترجم:‌ پریسا فقیهی

ویراستار: کیواندخت پیرمحمدی (isiri.org)

pdf آتشی با شعله هایی از سوخت زیست محیطیprint آتشی با شعله هایی از سوخت زیست محیطی
share save 171 16 آتشی با شعله هایی از سوخت زیست محیطی

:::::::::: تماس با ما :::::::::: :::::::::: درخواست خدمات :::::::::: :::::::::: خدمات ارزیابی :::::::::: :::::::::: اعتبار دهی ::::::::::


Copyright © 2012, Pajouhesh Industrial Services Processing Co. All Rights Reserved.

شماره نمابر جدید : 42693380 21 98+